Produkt lagd i varukorgen
Släpp loss din kreativitet nyhetsbrev youtube instagram facebook
Emmagjort logotype

Bokförlaget Emmagjort

Vi som arbetar med Emmagjort har svårt att hålla oss borta ifrån roliga projekt, vilket har lett till att vi nu är involverade i flera bokprojekt.

Den traditionella förlagsvärlden är inget som vi är intresserade av att ge oss in i, eftersom det idag finns så många andra möjligheter. Efter att ha jämfört de olika självutgivningstjänster som finns att tillgå så känns det självklart att vi skall ge ut våra egna böcker och det är lika självklart att våra kunder här på emmagjort.se skall få ta del av de böcker vi ger ut.

De böcker som kommer ges ut på bokförlaget Emmagjort är bokprojekt där någon av oss är delaktiga. Detta innebär att det i första hand kommer vara illustrerade böcker för barn och unga.

Böckerna kan vara samarbeten med text från någon utomstående författare och illustrationer av Emma Svalander, men det kan även vara böcker där vi står för både text och bild.

Våra böcker distribueras via Förlagssystem och finns tillgängliga för alla bokhandlare, både fysiska och online. Böckerna kommer även ges ut som E-böcker och distribueras då via Axiell Media, vilket gör att de finns tillgängliga både via näthandel och i bibliotek.

Är du en författare som söker samarbetspartner för att illustrera och ge ut en bok?
Hör av dig! Kanske kan just din historia bli nästa bok att ges ut av Emmagjort.