Produkt lagd i varukorgen
Släpp loss din kreativitet nyhetsbrev youtube instagram facebook
Emmagjort logotype

Om oss

Namnet emmagjort är en ordlek, vilken Emma som designar och formger många av Emmagjorts produkter har använt sig av i flera år då hon har gjort hemmagjorda föremål till sig och sina vänner. Under våren 2007 tog namnet ett stort steg från vänkretsen och ut på nätet och senare även in i bolagsverkets rullor. Vid årsskiftet 2015/2016 ombildades Emmagjort till aktiebolag.

Hos Emmagjort AB  får du bland annat möjlighet att själv släppa loss kreativiteten och skapa personliga gåvor och ting som förgyller din och dina vänners vardag. Vi har även en ständigt växande del där du får bekanta dig med våra egna motiv, skapade av Emma.

Emmagjort är beläget i Västerås och vår försäljning sker via vår webshop. Företaget drivs av Emma och Andreas som med sina olika bakgrunder från design och sömnad samt tryckbranchen bidragit till Emmagjorts bredd.

Vi har vårt kontor och tryckeri i samma lokaler och alla våra produkter trycks här. Eftersom trycken och sömnaden sker i vår egen regi här i Sverige kan vi vara både snabba och flexibla. Detta ger oss ocksåen bättre kontroll på att  slutprodukten håller den höga standard vi vill ge våra kunder. 

Emmagjort AB innehar F-skattsedel

Organisationsnummer: 559034-7547

Momsregistreringsnummer: SE559034754701

 

Länkar till andra intressanta platser på nätet