Produkt lagd i varukorgen
Släpp loss din kreativitet nyhetsbrev youtube instagram facebook
Emmagjort logotype
Mona-Li och tröttbacillen
Mona-Li och tröttbacillenFramsida Mona-Li och tröttbacillenBaksida Mona-Li och tröttbacillen

Mona-Li och tröttbacillen

Av Anna Säfström med illustrationer av Emma Svalander

När Mona-Lis mamma får en tröttbacill blir allting annorlunda. Pappa verkar lika pigg som alltid, lillebror fortsätter vara full av superhjälte-bus – men mamma bara vilar och orkar varken laga mat eller följa med till simhallen. Mona-Li undrar när allt ska bli som vanligt igen.

Hur känns det när en vuxen i närheten inte orkar delta i lekar som förr? Boken ger värdefull igenkänning och tillförsikt för både stora och små.

Mona-Li och tröttbacillen är resultatet av ett samarbete mellan författaren Anna Säfström och illustratören Emma Svalander.

 

Anna har egen erfarenhet av tröttbacillen i form av utmattningssyndrom och har därigenom mött andra föräldrar och närstående som inte orkar delta i vardagen på grund sin egen tröttbacill; utmattning, annan sjukdom eller att det helt enkelt ”är lite mycket just nu”. Det här är boken Anna själv hade önskat fanns när hon var som tröttast; värdefull igenkänning och tillförsikt till både stor och liten.

Emma har tecknat hela livet och tack vare Instagram kom de två i kontakt med varandra.

 

Har Emmagjort börjat sälja böcker?
Vi som arbetar med Emmagjort har svårt att hålla oss borta ifrån roliga projekt, vilket har lett till att vi är involverade i flera bokprojekt. För oss är det självklart att vi skall ge ut våra egna böcker och det var är självklart att låta våra kunder här på emmagjort.se ta del av de böcker vi ger ut.

Vi är mycket glada att få pressentera Mona-Li och tröttbacillen, den första boken att komma ut på bokförlaget Emmagjort.
Läs mer om Bokförlaget Emmagjort

 

Bokfakta Mona-Li och tröttbacillen
ISBN: 978-91-984778-0-1
Titel: Mona-Li och tröttbacillen
Text: Anna Säfström
Bild: Emma Svalander
Format: Kartonnage
Sidantal: 32 sidor
Bredd:
Höjd:
Ryggbredd:
Utgivningsdatum: 2018-06-12

Mona-Li och tröttbacillen

3-6 år
Anna Säfström
Emma Svalander

129 kr

Köp