Produkt lagd i varukorgen
Släpp loss din kreativitet nyhetsbrev youtube instagram facebook
Emmagjort logotype

Retur och ångerrätt

Som konsument omfattas du av konsumentköplagen, konsumenttjänstlagen, distansavtalslagen och e-handelslagen. Du har som konsument rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Ångerrätten är ej tillämplig för företag. 

Ångerrätt gäller endast om varan är oanvänd och i väsentligen oförändrat skick. Du har dock rätt att kontrollera den så att du kan bedöma om du är nöjd med den.

Ångerrätt gäller inte för produkter som med bild, text eller på annat sett gjorts unika, då dessa utformas speciellt för varje kund och därför inte omfattas av ångerrätten. Om du inte är nöjd med varan kan du istället göra en reklamation.

Du ska alltid kontakta oss via e-post eller telefon innan du returnerar varan. Returnerad vara ska packas så att den inte skadas vid transport. Eventuell transportskada till följd av bristfällig förpackning debiteras dig som kund.

Vid retur av hel order återbetalas hela beloppet inklusive frakt och expeditionsavgift. Vid retur av del av order återbetalas varuvärdet. Då du returnerar en vara står du som kund för fraktkostnaden för returen om inte annat överenskommits. Vi löser inte ut retur i mot postförskott eller efterkrav.

 

Reklamation

Skulle någon produkt vara skadad eller feltryckt ersätter vi den naturligtvis så snart som möjligt. Detta gäller dock inte feltryck pga bilder av lägre upplösning än rekommenderat eller felstavningar i textbeställningar. Kontrollera en extra gång! 

Eventuellt returfrakt betalas av kunden.