Produkt lagd i varukorgen
Släpp loss din kreativitet nyhetsbrev youtube instagram facebook
Emmagjort logotype

Återförsäljare

Vi kan bli din leverantör

 

Köpa fler och/eller bli återförsäljare? Självklart tittar vi på att rabattera priserna till dig. Maila oss på info@emmagjort.se och berätta vad det är du vill ha hjälp med.

 

Vi har redan idag ett flertal konstnärer, fotografer och kreatörer som återkommande köper produkter med sina egna verk, fotografier och designer på för att sedan sälja vidare i den egna webbshopen, på marknader, till butiker osv. Låt oss hjälpa dig ta fram vackra produkter med din design. Som återförsäljare ger vi dig såklart rabatterade priser.

 

Här är några av fördelarna med att använda Emmagjort som din leverantör av tryckta produkter:

 

  • Du kan beställa små kvantiteter och slipper sitta på stora lager. Det gör också att du kanske kan välja att trycka upp fler motiv, eftersom du inte behöver binda upp kapital i din lagerhållning på samma sätt som om du beställer från "vanliga" tryckerier.

 

  • Som återförsäljare kommer du att få rabatterade priser. Vi har satt samman en generös prisplan till våra återförsäljare.

 

  • Emmagjort är ett litet företag. Det innebär att det alltid är samma personer du har kontakt med, och  vi är noggranna  och måna om våra kunder.

 

  • Eftersom vi är små kan vi också vara flexibla och snabba när det krävs.

 

  • Alla Emmagjorts tryck görs i Sverige (Västerås) vilket ger snabba och korta transporter.

 

  • När vi packar gör vi det alltid med tanke på både hållbarheten för produkterna och miljön.

 

 

Tycker du detta verkar vara något för dig? Tveka inte att höra av dig. Enklast når du oss genom att maila info@emmagjort.se