Produkt lagd i varukorgen
Släpp loss din kreativitet nyhetsbrev youtube instagram facebook
Emmagjort logotype

Beställa från Emmagjort

Det enklaste sättet att beställa våra produkter är genom vår webbshop. Här hittar du alltid den senaste informationen och aktuella priser.

Alla priser på Emmagjort.se inkluderar 25% moms.

 

Frakt 

Emmagjort har en enhetsfrakt på 49 kr per order. Detta innebär att du aldrig betalar mer än 49 kr i frakt, oavsett hur mycket du beställer.

 

Orderbekräftelse

När du slutfört din order skickas det automatiskt ut en orderbekräftelse till den mailadress som du har angivit. I denna orderbekräftelse finns information om det du har beställt samt ett ordernummer. Det underlättar mycket om du har ditt ordernummer tillgängligt om du skulle behöva kontakta oss.

Det händer att det orderbekräftelsen inte dyker upp. Det vanligaste är att den har hamnat i mappen för skräppost eller att e-mailadressen inte blev helt rätt när ditt konto skapades.

 

Beställningar från utlandet

Vår webbshop hanterar för närvarande endast beställningar med leverans till en svensk adress. Vill du handla hos oss och få varorna skickade utomlands försöker vi självklart hjälpa dig. Skicka ett mail till order@emmagjort.se så försöker vi tillsammans hitta bästa lösningen för dig.