Produkt lagd i varukorgen
Släpp loss din kreativitet nyhetsbrev youtube instagram facebook
Emmagjort logotype

Hur vill du betala?

Välj det betalsätt som passar dig bäst. På Emmagjort.se erbjuder vi flera olika sätt att betala din beställning, alla är enkla och säkra.

 

Betala med kort

Vi använder Swedbank Pay (tidigare PayEx) som betalväxel. Tjänsten är säker och certifierad enligt den senaste säkerhetsstandarden  EMV 3DS (ofta kallad 3D Secure 2.0). Secure Socket Layer (SSL) skapar en säker och krypterad förbindelse mellan din dator och Swedbank Pay betalningsserver. All överföring sker tryggt utan att obehöriga kan komma åt någon information. Vi lagrar heller aldrig några konto- eller kortuppgifter.

I samarbete med PayEx erbjuder vi kortbetalningar med Visa och Mastercard.

PayEx krypterar all känslig kortdata så att ingen obehörig får tillgång till uppgifterna.

Vid köp fyller du i kortnummer, giltighetstid och CVC-kod hos Swedbank Pay. Du kan också komma att behöva verifiera ditt kortköp hos din kortutgivare med Verified by VISA eller MasterCard SecureCode. 

 

Swish

Med Swish betalar du snabbt och säkert.

När du skickar din beställning slussas du till vår betalväxel, Swedbank Pay. Här anger du ditt telefonnummer och bekräftar att du vill betala. Följ instruktionerna och slutför betalningen i din telefon.

 

 

 

Faktura vi Swedbank Pay 

Allmänt om Faktura
Här hittar du de villkor som gäller mellan dig och denna butik när du väljer att betala med faktura.

Med Faktura betalar du först efter att din vara har skickats och behöver inte ge ut dina kort- eller bankuppgifter.

  • Fakturan skickas till din e-postadress.
  • Fakturan behöver betalas inom 14 dagar.
  • Logga in på Swedbank Pay för att se och betala dina fakturor.
  • En faktureringsavgift om 29 kr tillkommer.

Swedbank Pay är en del av PayEx Sverige AB. När du väljer Faktura övertar PayEx Sverige AB rätten att få betalt och din betalning ska därmed gå till PayEx Sverige AB. För kontaktuppgifter, gå till https://swedbankpay.se 

Betalningsvillkor
Butiken kan välja att ta ut en fakturaavgift som i så fall framgår när du väljer att betala med Faktura. Avgiften läggs på köpets totala belopp.

Du har alltid minst 14 dagar på dig att betala från att fakturan skapats.

Om du inte betalar innan sista dag för betalning tillkommer en kostnad för skriftlig betalningspåminnelse med 60 kronor samt dröjsmålsränta om 19% plus gällande referensränta, dock lägst 20%. Sker ingen betalning därefter kan fordran komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare inkassokostnader tillkommer.

Kreditprövning och inhämtning av adressuppgifter
När du handlar på faktura genomförs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning görs. Som ett helägt dotterbolag till Swedbank inhämtar vi, i förekommande fall och då sådan information finns tillgänglig, kredit- och betalningsinformation om dig från Swedbank. Kreditupplysning kan även inhämtas från externa affärs- och kreditinformationsföretag så som till exempel UC. Du får då en kopia på kreditupplysningen på post eller e-post, enligt din preferens.

Information om dina adressuppgifter inhämtas från Statens personadressregister, SPAR.

Personuppgiftshantering
Du ska alltid känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till Swedbank Pay. Vi gör allt vi kan för att skydda dem, förhindra att obehöriga kan komma åt dem, kontrollera att de är korrekta, att de enbart behandlas för det ändamål som uppgifterna har samlats in, och rensas när de inte längre behöver sparas med hänsyn till ändamålet, av säkerhetsskäl eller enligt annan lag.

Dina personuppgifter behandlas bland annat i syfte att leverera den betalmetod du valt, utföra kundanalyser, kommunicera med dig via marknadsföring eller undersökningar, utföra kreditkontroller och identifikationskontroller samt för att uppfylla lagkrav som t.ex. att arbeta för att motverka bedrägerier eller penningtvätt och finansiering av terrorism. Klicka här för att läsa mer om hur Swedbank Pay hanterar personuppgifter.

 

Förskottsbetalning till Bankgiro

Betalsättet förskottsbetalning innebär att du skapar din order i vår web-shop och betalar in slutsumman till vårt bankgiro. När du har slutfört din order så får du upp ett ordererkännande på skärmen med din order, ditt ordernummer och vårt bankgironummer. Samma information skickas även i ett e-mail till den e-mailadress som du har angett. Ange ordernummret som referens när du gör din inbetalning.

Det tar normalt 1-3 bankdagar för betalningen att överföras. Så snart vi mottagit din betalning så skickar vi dina varor. Tillsammans med varorna får du också en kvitterad formell faktura med moms och organisationsnumer etc angivet.