Produkt lagd i varukorgen
Släpp loss din kreativitet nyhetsbrev youtube instagram facebook
Emmagjort logotype

Hur vill du betala?

Välj det betalsätt som passar dig bäst. På Emmagjort.se erbjuder vi flera olika sätt att betala din beställning, alla är enkla och säkra.

 

Betala med kort

I samarbete med PayEx erbjuder vi kortbetalningar med Visa och Mastercard.

Tjänsten är säker och certifierad enligt PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Secure Socket Layer (SSL) skapar en säker och krypterad förbindelse mellan din dator och PayEx betalningsserver. All överföring sker tryggt utan att obehöriga kan komma åt någon information. Vi lagrar heller aldrig några konto- eller kortuppgifter. PayEx krypterar all känslig kortdata så att ingen obehörig får tillgång till uppgifterna.

Vid köp fyller du i kortnummer, giltighetstid och CVC-kod hos PayEx. Du kan också komma att behöva verifiera ditt kortköp hos din kortutgivare med Verified by VISA eller MasterCard SecureCode.

 

Direktbank

Om du har internetbank hos någon av storbankerna SEB, Nordea, Swedbank eller Handelsbanken så kan du betala ditt köp med direktbetalning.

Direktbetalning via bank är ett mycket säkert betalsätt och du behöver inte uppge några konto eller ID-uppgifter. Du slussas vidare till din bank via vår betalväxel Payex och betalningen slutförs i din banks internetbank, på samma sätt som du normalt godkänner betalningen av en räkning. Bankkontoinformation lämnas aldrig ut till varken PayEx eller butiken.

 

Payex Faktura 

I samarbete med PayEx erbjuder vi betalning mot faktura som skickas till din folkbokföringsadress med 14 dagars betalningsvillkor från och med att ordern är expedierad. Betalningsalternativet är endast möjligt för privatpersoner folkbokförda i Sverige. Vid betalning mot faktura accepteras endast leverans till folkbokföringsadress.

Väljer du att betala med faktura kommer vi att göra en kreditprövning. Faktureringsavgift tas ut med 29 kr.

Faktura ska betalas så att den är mottagaren tillhanda senast 14 dagar efter fakturadatum.

Vid försenad eller utebliven betalning tillkommer dröjsmålsränta med gällande reporänta + 19,00%, dock lägst 20 % samt ersättning för skriftlig betalningspåminnelse med det belopp som anges i lag (1981:739) om ersättning för inkassokostnader m.m. eller motsvarande lag som ersätter denna.

Information om behandling av personuppgifter och kreditprövning
Insamling av personuppgifter och kreditprövning är en förutsättning för PayEx ska kunna behandla önskemål om betalning på kredit. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Tas en kreditupplysning kommer en kopia att skickas till dig per post.

Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Vi kommer att lämna de personuppgifter som inhämtas i samband med köp till PayEx Credit AB och PayEx Sverige AB, 621 88 Visby, som behandlar personuppgifter i syfte att utföra identifikation och kreditkontroll, för fakturering och annan hantering som är knuten till fordran, samt för statistik- och analysändamål exempelvis för att undvika bedrägerier, för att utveckla nya produkter och för beslutsstöd vid inkasso. 
Uppgifterna kan lämnas ut till underleverantörer och till myndigheter och annan som har rätt till uppgifterna enligt lag. Uppgifterna kan också användas för marknadsföringsändamål, om du inte meddelar PayEx att du inte samtycker till detta på e-postadress: Faktura.credit@payex.com.

Information om överlåtelse
Fordran kommer att överlåtas till PayEx Credit AB, 556735-5671, S:t Hansplan 1, 621 88 Visby. Betalning med befriande verkan kan därför bara ske till PayEx Credit AB på det konto som PayEx Credit AB anvisar på fakturan.

 

Förskottsbetalning till Bankgiro

Betalsättet förskottsbetalning innebär att du skapar din order i vår web-shop och betalar in slutsumman till vårt bankgiro. När du har slutfört din order så får du upp ett ordererkännande på skärmen med din order, ditt ordernummer och vårt bankgironummer. Samma information skickas även i ett e-mail till den e-mailadress som du har angett. Ange ordernummret som referens när du gör din inbetalning.

Det tar normalt 1-3 bankdagar för betalningen att överföras. Så snart vi mottagit din betalning så skickar vi dina varor. Tillsammans med varorna får du också en kvitterad formell faktura med moms och organisationsnumer etc angivet.